Malzemeler:- 3-4 orta boy kabak,
- 2 su bardağı süzme yoğurt,
- 3-4 diş sarımsak,
- Dereotu
- 1/2 çay bardağı sızma zeytinyağı,
- Tuz,
- Üzeri için iri dövülmüş ceviz,
Yapılışı:
- Kabakları yıkayıp kabukları kazıyın ve sonra rendeleyin. Uygun bir tencereye alın zeytin yağında kabaklar suyunu salıp çekinceye kadar pişirin, ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
- Süzme yoğurta, tuz ile ezilmiş sarımsakları, kıyılmış dere otunu ilave edin karıştırın. Servis tabağına alın, üzerini ceviz ile süsleyin.
Afiyet olsun...
Benzer Yazılar
Pirinçli Kabak SalatasıPirinçli Kabak Salatası Malzemeler;1 kg kabak1 su bardağı pirinç1 su bardağı mısırDere otuYoğurt (2 [...]
May 30, 2010
Pirinçli Kabak SalatasıPirinçli Kabak Salatası Malzemeler;1 kg kabak1 su bardağı pirinç1 su bardağı mısırDere otuYoğurt (2 [...]
May 30, 2010
Buğday Salatası Özel istek üzerine geliyor, bu tarif...Aslında aklımdaydı ama fırsat olmamıştı.Hamide için aci[...]
Nov 29, 2013
Meyve SalatasıUzun bir aradan sonra bekleyen enerji deposu bir tarif. Yine uzun bir aradan sonra güzel haberlerle [...]
Nov 26, 2013
Meyve SalatasıUzun bir aradan sonra bekleyen enerji deposu bir tarif. Yine uzun bir aradan sonra güzel haberlerle [...]
Nov 26, 2013
Gün'ümüz var!!! Masanın bir ucundan diğer ucuna, karar veremedim, ikisini de ekledim ;)Diyeceksiniz ki, fotoğr[...]
Nov 13, 2013
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.