0

Genel BilgilerKategori : Köfte Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Usta : Ayşe Tüter
Pişirme Yöntemi : Fırın Tarifleri
Pişirme : 25 dk

Malzemeler- 1 Demet Dere Otu 
- 1 Dilim Ekmek İçi 
- 1 Adet Havuç 
- 250 Gr Kıyma 
- 1 Adet Kuru Soğan 
- 10 Adet Mantar 
- 1 Demet Maydanoz 
- 2 Adet Taze Soğan 
- 1 Adet Yumurta Sarısı 
- Kararında Karabiber, Kekik, Sprey Yağ, TuzHazırlanışıMalzemenin hepsini yoğurun. Alimunyum folyonun üzerine dikdörtgen şeklinde açın. İstediğiniz şekilde köfteler yapın. Sebzeleri iri iri doğrayın ve üzerine sprey yağ gezdirin. Kağıdın üzerine koyup kapatın. 200 derece önceden ısıtılmış fırında 25 dk. pişirin.

Yorum Gönder

 
Top