Malzemeler (4 kişilik):
200 gram kuşbaşı et
1 adet soğan
1 adet patlıcan
1 adet patates
1 adet kabak
1 çorba kaşığı salça
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber, kekik
Yapılışı:
Öncelikle eti bir tencerenin içine koyup kendi suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Üzerine tereyağını, rendelenmiş soğanı ve salçayı koyup çok az sıcak su ilave edip 5 -10 dakika pişirin. Etler
Benzer Yazılar
ERİKLİ MANTARLI TAVUK SOTE
Hayırlı günler diliyorum ,selamlar gönderiyorum ...Nefis bir tavuk yemeği yaptım. Eriğin verd[...]
May 23, 2013PRATİK MAKLUBE
Evet dostlarım adını pratik maklube koydum ....Tavuk etini haşlamıştım ki farklı [...]
Apr 02, 2013Mayonezli lahana salatası eşliğinde kuzu şiş
Malzemeler: 180 gram kuzu eti but 1 adet soğan 1 adet biber yeşil 1 yaprak beyaz lahana 1 adet havu[...]
Feb 13, 2013Mayonezli lahana salatası eşliğinde kuzu şiş
Malzemeler: 180 gram kuzu eti but 1 adet soğan 1 adet biber yeşil 1 yaprak beyaz lahana 1 adet havu[...]
Feb 13, 2013Erişteli haşlama et
Malzemeler: (8 kişilik) 500 gram kemikli parça et1 soğan1 havuç1 kabuk tarçın1 demet maydanoz sapı3 [...]
Feb 13, 2013Erişteli haşlama et
Malzemeler: (8 kişilik) 500 gram kemikli parça et1 soğan1 havuç1 kabuk tarçın1 demet maydanoz sapı3 [...]
Feb 13, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.