Malzemeler (4 kişilik):
500 gram kuşbaşı kuzu eti
1 adet soğan
2 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı tereyağı
3 diş sarımsak
1 tutam tarçın
Yarım karnabahar
1 adet limon
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 adet kırmızıbiber
1 adet közlenmiş patlıcan
Tuz, karabiber, kimyon
Yapılışı:
Tencereye kuzu etini koyup kapağını kapatın. Suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Suyu çeken etlerin üzerine
Benzer Yazılar
Cızbız Köfteli İslim Kebab
MALZEMELER1 paket czbız köfte3 adet patlıcan15 adet Kiraz domates (ortadan bölünmüş)1 çarliston bibe[...]
Jan 27, 2014Cızbız Köfteli İslim Kebab
MALZEMELER1 paket czbız köfte3 adet patlıcan15 adet Kiraz domates (ortadan bölünmüş)1 çarliston bibe[...]
Jan 27, 2014Patlıcan Kebabı
Malzemeler: 500 gram kıyma 1 kilo patlıcan Kırmızı biber 2 soğan 1 kilo domates 2-3 diş sarmıs[...]
Feb 20, 2013Patlıcan Kebabı
Malzemeler: 500 gram kıyma 1 kilo patlıcan Kırmızı biber 2 soğan 1 kilo domates 2-3 diş sarmıs[...]
Feb 20, 2013Balık Adana
Malzemeler( 8 kişilik): 600 gram balık fileto 1 soğan 2 çorba kaşığı tereyağı Tuz, karabiber, kırmız[...]
Dec 21, 2012Balık Adana
Malzemeler( 8 kişilik): 600 gram balık fileto 1 soğan 2 çorba kaşığı tereyağı Tuz, karabiber, kırmız[...]
Dec 21, 2012
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.