MALZEMELER:
1 kg beyaz etli balık (Levrek ,mezgit veya dil balığı)
1 kase galeta unu
1 adet limon
1 çay bardağı zeytinyağı
2-3 adet defne yaprağı
Taze çekilmiş karabiber
Tuz
2 adet domates
1 demet roka ve kıvırcık salata yapraklar
10 adet çöp şiş
YAPILIŞI:
Balığımız fleto çıkartılarak (Balıkçımızdan isteyebiliriz) ince uzun parçalar kesilir. Defne yaprakları, karabiber, tuz ve
Benzer Yazılar
Deniz Lokumu
Malzemeler1 adet kefal1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri2 adet yumurta200 gram galeta unu2 diş s[...]
Jan 27, 2014Deniz Lokumu
Malzemeler1 adet kefal1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri2 adet yumurta200 gram galeta unu2 diş s[...]
Jan 27, 2014Balık Erişte
Malzemeler400 gram kırlangıç fileto1 çorba kaşığı sıvıyağ100 gram tereyağı1'er adet soğan ve domates[...]
Jan 27, 2014Balık Erişte
Malzemeler400 gram kırlangıç fileto1 çorba kaşığı sıvıyağ100 gram tereyağı1'er adet soğan ve domates[...]
Jan 27, 2014Nur Saylan Hamsi Tava Tarifi
Nur Saylan Hamsi Tava TarifiGenel BilgilerKategori : Balık TarifleriMutfak : Karadeniz YemekleriPişi[...]
Jul 02, 2013Ardanın Mutfağı Kalamar Dolma Tarifi
Ardanın Mutfağı Kalamar Dolma Tarifi Genel BilgilerKategori : Balık TarifleriMutfak : Türk Mutf[...]
Jul 01, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.