Malzemeler:
1 çay bardağı sıvı yağ
150 gr tereyağı
1 tatlı kaşığı karbonat
Aldığı kadar un
1 adet yumurta
Tuz
200 gr kaşar peynir rendesi
2 kaşık süzme yoğurt
Yapılışı:
Un, yumurta, sıvı yağ, tereyağı, karbonat ve tuz karıştırılarak yoğrulur. Elde edilen hamur bezelere ayrılarak üst üste koyulur ve tekrar açılır. Bir bardak yardımı ile yuvarlaklar kesilir. Kaşar peynir rendesi süzme
Benzer Yazılar
Peynirli Kek
Malzemeler3 çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tutam tuz 3 su bardağı un 1 paket kabartma to[...]
Jan 27, 2014Peynirli Kek
Malzemeler3 çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tutam tuz 3 su bardağı un 1 paket kabartma to[...]
Jan 27, 2014Dondurmalı Pasta
MALZEMELER: Kakao İki paket çikolatalı puding 4 bardak süt Dondurma 4 yumurta 4 fincan un 2 k[...]
Mar 10, 2013Dondurmalı Pasta
MALZEMELER: Kakao İki paket çikolatalı puding 4 bardak süt Dondurma 4 yumurta 4 fincan un 2 k[...]
Mar 10, 2013Patatesli boşnak böreği
Malzemeler :Hamuru için 2 çorba kaşığı sirke1 tatlı kaşığı tuz1,5 su bardağı su Aldığı kadar unÜzeri[...]
Feb 13, 2013Patatesli boşnak böreği
Malzemeler :Hamuru için 2 çorba kaşığı sirke1 tatlı kaşığı tuz1,5 su bardağı su Aldığı kadar unÜzeri[...]
Feb 13, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.