0

GEREKLİ OLANLAR:

  • 1 Paket  tavuk göğsü veya baget
  • 1 kase yoğurt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz,kara biber kırmızı biber
HAZIRLANIŞI:
  •  Öce tavuk etlerimizi temizce yıkayıp ,tencereye koyalım etlerin üzerini dört parmak geçene kadar su ve tuz koyup haşlayalım.
  • bir kase yoğurdun içine unu, ezilmiş sarımsağı koyup iyice çırpalım.
  • haşlanan etleri bir kaba alıp minik minik elimizle didelim
  • çorbamızı yapacağımız tencereye haşlama suyunu koyalım ,parçaladığımız etleri de ekleyelim bir taşım kaynatalım 
  • kaynayınca ,yoğurt terbiyemizi boşaltıp tekrar kaynayana kadar sürekli karıştıralım.5dk pişirip ocağı kapatalım
  • yağ tavamıza iki kaşık yağı koyup eritelim ,baharatlarıda katıp çorbamızın üzerine gezdirelim

Yorum Gönder

 
Top