Malzemeler:
1 kg kuzu kuşbaşı
10-15 adet arpacık soğan
Taze çekilmiş karabiber
1 çay bardağı sıvı yağ
2 bardak pirinç
2 kaşık tereyağı
Tuz
Yapılışı:
Pirincimiz 15-20 dakika tuzlu sıcak suda bekletilir. Bu sırada etlerimiz az sıvı yağda hafif kavrulduktan sonra arpacık soğanlar ilave edilerek tenceremizin kapağı kapatılır ve 30 dakika kadar etimiz kendi suyu ile pişirilir. Pirincimiz
Benzer Yazılar
Peyniri Mantolu, Mantarlı Dereotlu Pilav
Malzemeler:2 su bardağı pirinçYarım imon400 gram mantar (1 paket)1 çay bardağı zeytinyağıYarım çay b[...]
Jan 27, 2014Peyniri Mantolu, Mantarlı Dereotlu Pilav
Malzemeler:2 su bardağı pirinçYarım imon400 gram mantar (1 paket)1 çay bardağı zeytinyağıYarım çay b[...]
Jan 27, 2014Sürpriz pilav
Malzemeler:(4 kişilik)200 gr Amerikan pirinci400 gr haşlanmış doğranmış tavuk göğüs1 diş sarmısak (i[...]
May 04, 2012Sürpriz pilav
Malzemeler:(4 kişilik)200 gr Amerikan pirinci400 gr haşlanmış doğranmış tavuk göğüs1 diş sarmısak (i[...]
May 04, 2012Kuru meyveli pilav
Malzemeler (4 kişilik):2 su bardağı pirinç5 adet kuru kayısı 4 adet kuru incir 1 çay bardağı kuru üz[...]
Feb 18, 2012Kuru meyveli pilav
Malzemeler (4 kişilik):2 su bardağı pirinç5 adet kuru kayısı 4 adet kuru incir 1 çay bardağı kuru üz[...]
Feb 18, 2012
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.