Malzemeler:
2 paket toz kremşanti
2 bardak süt
3 adet portakal
1 paket bitter çikolata (150 gr)
100 gr badem
100 gr fındık
2 adet elma
Yapılışı:
Elmalar ve portakallar kabukları soyulduktan sonra doğranır. Fındıklar ve bademler iri olarak dövülür. Çikolatamız rendelenir. Toz kremşanti sütle çırpılarak 1 saat kadar buzdolabında bekletilir. Servis yapılacak olan bardakların diplerine
Benzer Yazılar
Hurmalı Mekik Tatlısı
MALZEMELER500 gram iri boy hurma1 su bardağı süt2 çorba kaşığı tepeleme irmik1 çay kaşığı tepeleme t[...]
Jan 27, 2014Hurmalı Mekik Tatlısı
MALZEMELER500 gram iri boy hurma1 su bardağı süt2 çorba kaşığı tepeleme irmik1 çay kaşığı tepeleme t[...]
Jan 27, 2014Ganaj Kremalı Ekmek Tatlısı
MALZEMELER:Ekmek Kadayıfı için:2 ½ Su Bardağı Buğday UnuSıvı Ayçiçek Yağı (75ml)1 Su Bardağı Toz Şek[...]
Jan 27, 2014Ganaj Kremalı Ekmek Tatlısı
MALZEMELER:Ekmek Kadayıfı için:2 ½ Su Bardağı Buğday UnuSıvı Ayçiçek Yağı (75ml)1 Su Bardağı Toz Şek[...]
Jan 27, 2014Çıtır Çikolata
MALZEMELER:Çikolatalı kahvaltı gevreği 1 su bardağı bitter çikolata Gıda termometresiYAPILIŞI:Bitter[...]
Jan 27, 2014Çıtır Çikolata
MALZEMELER:Çikolatalı kahvaltı gevreği 1 su bardağı bitter çikolata Gıda termometresiYAPILIŞI:Bitter[...]
Jan 27, 2014
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.