Malzemeler:
2 adet yufka
1 bardak süt
1 yumurta
Yarım çay bardağı sıvı yağ
150 gr taze kaşar rendesi
Yarım kangal sucuk
Yapılışı:
Yufkalar küçük parçalara ayrılır. Süt, yumurta ve yağ çırpılarak parçalanmış olan yufkaların üzerine dökülür, iyice karıştırılır. Yağlanmış bir fırın tepsisine yayılan sütlü yufka karışımının üzerine ufak parçalar halinde doğranmış olan sucuklar ve taze kaşar
Benzer Yazılar
Peynirli Kek
Malzemeler3 çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tutam tuz 3 su bardağı un 1 paket kabartma to[...]
Jan 27, 2014Peynirli Kek
Malzemeler3 çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tutam tuz 3 su bardağı un 1 paket kabartma to[...]
Jan 27, 2014Dondurmalı Pasta
MALZEMELER: Kakao İki paket çikolatalı puding 4 bardak süt Dondurma 4 yumurta 4 fincan un 2 k[...]
Mar 10, 2013Dondurmalı Pasta
MALZEMELER: Kakao İki paket çikolatalı puding 4 bardak süt Dondurma 4 yumurta 4 fincan un 2 k[...]
Mar 10, 2013Patatesli boşnak böreği
Malzemeler :Hamuru için 2 çorba kaşığı sirke1 tatlı kaşığı tuz1,5 su bardağı su Aldığı kadar unÜzeri[...]
Feb 13, 2013Patatesli boşnak böreği
Malzemeler :Hamuru için 2 çorba kaşığı sirke1 tatlı kaşığı tuz1,5 su bardağı su Aldığı kadar unÜzeri[...]
Feb 13, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.