0
Malzemeler:

500gr tavuk göğüs eti
300 gr mantar
1 bardak krema
1 adet soğan
Tuz
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber
Yarım çay bardağı sıvı yağ

Yapılışı:

Tavuklar kuşbaşı olarak doğranır, yemeklik olarak kıyılmış olan soğanlarla beraber sıvı yağda hafifçe çevrilir. Mantarlar ilave edilerek çevirme işlemi devam eder. Baharatlar ve tuz eklendikten sonra

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top