Malzemeler:
1 adet bütün tavuk
1 baş sarımsak
3-4 adet domates
5 çorba kaşığı soya sosu
2 dal taze biberiye
2 kaşık yoğurt
1 kaşık salça
Yapılışı:
Tavuğumuz ikiye ayrılarak bir fırın kabına yerleştirilir. Sarımsaklar soyulduktan sonra bütün olarak tepsiye serpilir. Domatesler kabukları soyulmadan dilimlenir. Diğer yandan soya sosu, yoğurt ve salça karıştırılarak tavuklarımızın üzerine
Benzer Yazılar
Patatesli Mantarlı Tavuk Tarifi
Patatesli Mantarlı Tavuk Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek Tarifleri Mutfak : Türk M[...]
Feb 05, 2014Çerkez Tavuğu Tarifi
Çerkez Tavuğu Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriEtnik : Çerkez Yemek Tarif[...]
Feb 04, 2014Kordak Tarifi
Kordak Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriEtnik : Diğer Etnik Yemek Tarifle[...]
Feb 03, 2014Tavuklu Kadın Budu Köfte Tarifi
Tavuklu Kadın Budu Köfte TarifiGenel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriMutfak : Türk Mutfağı[...]
Feb 02, 2014Tavuk Mantı Kırklareli Tarifi
Tavuk Mantı Kırklareli TarifiGenel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriMutfak : İç Anadolu Yem[...]
Feb 01, 2014Şehzade Dürümü Kahramanmaraş Tarifi
Şehzade Dürümü Kahramanmaraş Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriMutfak : Do[...]
Jan 31, 2014
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.