Malzemeler:
- Yarım kg brokoli,
- 2 adet közlenmiş kırmızı biber,
- 1 su bardağı mısır,
- İri dövülmüş ceviz,
- 1 limon suyu,
- 3-4 diş sarımsak,
- Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı,
- Tuz,
- Brokoli yıkanır buharda veya az su ile 5-6 dakika haşlanır. Su ile haşlanır ise süzülür servis tabağına alınır, soğumaya bırakılır.
- Mısır, ceviz ve ince doğranmış biberler brokolinin üzerine yerleştirilir.
- Soyulmuş sarımsaklar tuz ile ezilir, 1 limon suyu ve sızma zeytinyağı ilave edilir, karıştırılır. Servis tabağındaki brokolinin üzerine gezdirilerek dökülür.
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.