Malzemeler:
4 adet kereviz
300 gram kuşbaşı dana eti
1 adet soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı nar tanesi
1 adet patates
1 adet havuç
1 limon
5 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Tencereye kuşbaşı etleri koyup suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Üzerine rendelenmiş soğanı, salçayı ve tereyağını koyun, 1 su bardağı sıcak su ekleyip 20 dakika
Benzer Yazılar
Yalvaç keşkeği tarifi
MALZEMELER1 kg tuzlu kuru et ya da 1 kg kemikli kuzu eti, yeteri kadar su1 su bardağı haşlanmış nohu[...]
Jan 10, 2014KIYMALI KAPUSKA TARİFİ ( 4 kişilik)
Malzemeler;1 adet küçük boy beyaz lahananın yarısı,200 gr kıyma,2 adet kuru soğan,1 adet kırmızı bib[...]
Dec 23, 2013Ispanaklı Çanak Köfte
Artık çok daha fazla birlikte olacağız ve bir türlü yayınlayamadığım tarifleri kısa bir sürede tamam[...]
Dec 19, 2013Koltuk meyhanesi yahnisi tarifi
Koltuk Meyhanesi Yahnisi (Demlenmeye başlamadan önceki altlık)2 çorba kaşığı zeytinyağı2 diş dövülmü[...]
Dec 18, 2013Pilavlı karnıyarık tarifi
Malzemeler:300 gr dana kıyma10 adet patlıcan2 su bardağı pirinç3 adet soğan1 adet domates1 demet may[...]
Dec 17, 2013Pastırmalı ıspanak tarifi
Malzemeler:1 kg Ispanak1 Çay bardağı pirinç3 adet soğan 250 gr pastırma50 gr tereyağı4 çorba ka[...]
Nov 07, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.