* Birkaç gündür evde duran ekmekler bayatladı mı? Muftak robotuna atın ve galeta unu haline getirin. Sonra da dondurucuya koyun. Gerektiği zaman dondurucudan alıp kullanabilirsiniz.
* Buzdolabınızın iyi soğutmadığını düşünüyorsanız çözümü var. İçine bir torba tuz koyun. Buzdolabındaki nemi alacaktır.
* Marketten aldığınız limon çok sert çıktı, yapılacak şey basit: Kesmeden önce bir iki dakika
Benzer Yazılar
Orman kebabı yapmanın püf noktaları
Orman kebabı yumuşacık kuzu veya dana etiyle yapılır. Kekik kokusunu ve nadide tadını alacağınız bu [...]
Feb 04, 2014Orman kebabı yapmanın püf noktaları
Orman kebabı yumuşacık kuzu veya dana etiyle yapılır. Kekik kokusunu ve nadide tadını alacağınız bu [...]
Feb 04, 2014Çöp şiş eti nasıl seçilir?
Izgarada yapılan pirzola, çöp şiş gibi kebaplar vejetaryen olmayan her kesimin bayılarak tükettiği e[...]
Feb 04, 2014Çöp şiş eti nasıl seçilir?
Izgarada yapılan pirzola, çöp şiş gibi kebaplar vejetaryen olmayan her kesimin bayılarak tükettiği e[...]
Feb 04, 2014Sebze türlüsü yapmanın püf noktaları
Sebze türlüsü özellikle yaz aylarında bolca tercih ettiğimiz bir yemektir. Dolapta kalan sebzeleri d[...]
Feb 04, 2014Sebze türlüsü yapmanın püf noktaları
Sebze türlüsü özellikle yaz aylarında bolca tercih ettiğimiz bir yemektir. Dolapta kalan sebzeleri d[...]
Feb 04, 2014
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.