Malzemeler :
12 adet kuzu pirzola
Naneli Bezelye Püresi Malzemeleri
4 yeşil soğan
25 gr. tereyağı
200 gr. donmuş bezelye
1 çay kaşığı taze doğranmış nane yaprağı
Kavrulmuş Patates Dilimleri Malzemeleri
2 adet büyük boy yıkanmış patates
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Taze öğütülmüş deniz tuzu
Yapılışı:
Fırını 200°C'ye kadar ısıtın. Bezelye püresini yapmak için yeşil soğanları ince ince doğrayın.
Benzer Yazılar
ERİKLİ MANTARLI TAVUK SOTE
Hayırlı günler diliyorum ,selamlar gönderiyorum ...Nefis bir tavuk yemeği yaptım. Eriğin verd[...]
May 23, 2013PRATİK MAKLUBE
Evet dostlarım adını pratik maklube koydum ....Tavuk etini haşlamıştım ki farklı [...]
Apr 02, 2013Mayonezli lahana salatası eşliğinde kuzu şiş
Malzemeler: 180 gram kuzu eti but 1 adet soğan 1 adet biber yeşil 1 yaprak beyaz lahana 1 adet havu[...]
Feb 13, 2013Mayonezli lahana salatası eşliğinde kuzu şiş
Malzemeler: 180 gram kuzu eti but 1 adet soğan 1 adet biber yeşil 1 yaprak beyaz lahana 1 adet havu[...]
Feb 13, 2013Erişteli haşlama et
Malzemeler: (8 kişilik) 500 gram kemikli parça et1 soğan1 havuç1 kabuk tarçın1 demet maydanoz sapı3 [...]
Feb 13, 2013Erişteli haşlama et
Malzemeler: (8 kişilik) 500 gram kemikli parça et1 soğan1 havuç1 kabuk tarçın1 demet maydanoz sapı3 [...]
Feb 13, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.