3 su bardağı su
2 su bardağı şeker
2 çubuk tarçın
4-5 adet karanfil
kaymak(üzeri için)
(Ben çok kırmızı sevmediğimden az kaynattım.)ayvalarımızı kesik yerleri üste gelecek çekilde tenceremize koyalım. Ayvalarımız yumuşamaya başladığında şekerimizi ekleyelim. Yaklaşık 10-15 dakika daha pişirdikten sonra ayvalarımızı fırın tepsisine dizip bir 10 dakikada önceden ısıtılmış fırında pişirelim. Üzerini kaymakla süsleyerek afiyetle yiyelim.
02. Sinir sistemine fayda sağlar.
03. Grip ve nezlede iyileştirmeyi sağlar.
04. Vücudun gücünü artırarak, zinde tutmaya yardımcı olarak yorgunluk ve bitkinlikten korur.
05. Kandaki kötü kolesterolü düşürerek damar sertliğinden korur
06. Mide ve bağırsakları zararlı mikroplardan koruyarak hazımsızlık sorunları önler.
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.