PASTIRMALI ZARF BÖREK (MİLFÖYDEN)
Malzemeler
2 paket milföy200 gr pastırma
1 adet yumurta (üzeri için)
1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi
Çörekotu (üzeri için)
Yapılışı
Milföy hamurlarını tezgah üzerine çıkaralım. Bir karenin üzerine pastırmamızı serelim, üzerine de biraz rende kaşar koyup diğer kare ile zarf şeklinde katlayalım. Üzerine yumurta sarısı sürüp, çörek otu serpelim. Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirelim. Servis tabağımıza alıp afiyetle yiyelim.PASTIRMALI ZARF BÖREĞİN ŞİFASI
01. Vücuda enerji verir, kuvvet sağlar.
02. Anne sütünü artırır.
03. İdrar söktürücüdür.
(Pastırmalı zarf böreğimi Gülten hanımın etkinliğine gönderiyorum.)
Yorum Gönder