MALZEMELER:- 1 bağ ısırgan otu,
- 4-5 adet yeşil soğan,
- 3 diş sarımsak,
- 1/2 çay bardağı zeytinyağı,
- Tuz, pul biber,
- 2 yumurta,
YAPILIŞI:- Isırganların yaprakları ve taze dalları sıyrılır, bol suda bir kaç kez yıkanır süzdürülür.
- Zeytinyağında ince doğranmış soğan, sarımsak ve ısırgan yaklaşık 10 dakika kadar kavrulur. Çırpılmış iki yumurta, tuz, pul biber ve karabiber ilave edilir, yumurta pişince ocaktan alınır.
- Arzuya göre yoğurt ile servis yapılır.
Afiyet olsun...
Benzer Yazılar
TAZE BÖRÜLCE SALATASITAZE BÖRÜLCE SALATASIMALZEMELER:Yarım kg taze börülce,1 adet kuru soğan,Yarım çay bardağı sızma zeyt[...]
Sep 26, 2010
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.