MALZEMELER:
4 adet armut
1 bardak krema
Yarım bardak şeker
3 adet yumurta sarısı
HAMURU İÇİN:
200 gr tereyağı
1 paket vanilya
Aldığı kadar un
1 adet yumurta
1 bardak pudra şekeri
YAPILIŞI:
Hamur malzemeleri karıştırılıp yoğrulur. Hamurumuz tartölet kalıplarına paylaştırılır ve yayılır. Armutlar soyulduktan sonra dilimlenir ve hamurların üzerine yerleştirilir. Diğer yandan krema, yumurta
Benzer Yazılar
Hurmalı Mekik Tatlısı
MALZEMELER500 gram iri boy hurma1 su bardağı süt2 çorba kaşığı tepeleme irmik1 çay kaşığı tepeleme t[...]
Jan 27, 2014Hurmalı Mekik Tatlısı
MALZEMELER500 gram iri boy hurma1 su bardağı süt2 çorba kaşığı tepeleme irmik1 çay kaşığı tepeleme t[...]
Jan 27, 2014Ganaj Kremalı Ekmek Tatlısı
MALZEMELER:Ekmek Kadayıfı için:2 ½ Su Bardağı Buğday UnuSıvı Ayçiçek Yağı (75ml)1 Su Bardağı Toz Şek[...]
Jan 27, 2014Ganaj Kremalı Ekmek Tatlısı
MALZEMELER:Ekmek Kadayıfı için:2 ½ Su Bardağı Buğday UnuSıvı Ayçiçek Yağı (75ml)1 Su Bardağı Toz Şek[...]
Jan 27, 2014Çıtır Çikolata
MALZEMELER:Çikolatalı kahvaltı gevreği 1 su bardağı bitter çikolata Gıda termometresiYAPILIŞI:Bitter[...]
Jan 27, 2014Çıtır Çikolata
MALZEMELER:Çikolatalı kahvaltı gevreği 1 su bardağı bitter çikolata Gıda termometresiYAPILIŞI:Bitter[...]
Jan 27, 2014
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.