MALZEMELER:
1 adet tam buğday ekmeği
2 adet yumurta
1 bardak süt
2 çorba kaşığı pudra şekeri
1 kase file badem
2 kaşık tereyağı
YAPILIŞI:
Yumurta ile süt çırpılır, dilimlenmiş olan ekmeklerimiz bu karışıma batırılarak yağlı kağıt serilmiş olan fırın kağıdının üzerine dizilir. Kesilmiş olan bademler (File bademler) tereyağı ile karıştırılarak ekmeklerin üzerlerine serpiştirilir ve 170 derecelik
Benzer Yazılar
Yalvaç Keşkeği
MALZEMELER1 kg tuzlu kuru et ya da 1 kg kemikli kuzu eti, yeteri kadar su1 su bardağı haşlanmış nohu[...]
Jan 27, 2014Yalvaç Keşkeği
MALZEMELER1 kg tuzlu kuru et ya da 1 kg kemikli kuzu eti, yeteri kadar su1 su bardağı haşlanmış nohu[...]
Jan 27, 2014Çayeli usulü kurufasulye
MALZEMELER:500 gram şeker kurufasulye150-200 gram dana kuşbaşı150 gram tereyağı2 adet orta boy soğan[...]
Jan 11, 2013Çayeli usulü kurufasulye
MALZEMELER:500 gram şeker kurufasulye150-200 gram dana kuşbaşı150 gram tereyağı2 adet orta boy soğan[...]
Jan 11, 2013Ankara Tiridi
Malzemeler :1 adet gözleme2 adet tavuk göğsü2 su bardağı su1 adet domatesBir demet maydanoz1 tatlı k[...]
Jan 11, 2013Ankara Tiridi
Malzemeler :1 adet gözleme2 adet tavuk göğsü2 su bardağı su1 adet domatesBir demet maydanoz1 tatlı k[...]
Jan 11, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.