Malzemeler:
4 adet tavuk but
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Taze çekilmiş karabiber
Tuz
3-4 dal brokoli
2 adet soğan
3 adet havuç
1 tatlı kaşığı kimyon
Yapılışı:
Tavuklar yayvan bir tencereye yerleştirilir. Üzerlerine kimyon, taze çekilmiş karabiber ve 1 bardak su eklenerek yaklaşık 1 saat kadar hafif ateşte pişirilir. Tavuklar suyunu iyice çekince ocaktan indirilir. Diğer yandan brokoliler kaynar
Benzer Yazılar
Patatesli Mantarlı Tavuk Tarifi
Patatesli Mantarlı Tavuk Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek Tarifleri Mutfak : Türk M[...]
Feb 05, 2014Çerkez Tavuğu Tarifi
Çerkez Tavuğu Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriEtnik : Çerkez Yemek Tarif[...]
Feb 04, 2014Kordak Tarifi
Kordak Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriEtnik : Diğer Etnik Yemek Tarifle[...]
Feb 03, 2014Tavuklu Kadın Budu Köfte Tarifi
Tavuklu Kadın Budu Köfte TarifiGenel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriMutfak : Türk Mutfağı[...]
Feb 02, 2014Tavuk Mantı Kırklareli Tarifi
Tavuk Mantı Kırklareli TarifiGenel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriMutfak : İç Anadolu Yem[...]
Feb 01, 2014Şehzade Dürümü Kahramanmaraş Tarifi
Şehzade Dürümü Kahramanmaraş Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriMutfak : Do[...]
Jan 31, 2014
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.