0
Malzemeler:

1,5 kg mezgit balığı yoksa levrek balığı
1 adet limon
1 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
4-5 adet defne yaprağı
1 kaşık tereyağı
2 çorba kaşığı kekik
Tuz

Yapılışı:

Bu lezzetli ve hafif tarifi tüm beyaz etli balıklarla yapabiliriz. Balıklarımızın mümkün olduğu kadar büyük olmasına dikkat etmeliyiz. Balıklarımız kılçıklarından ayrılarak fletoları çıkarılır. Soğanlar piyazlık

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top