0
MALZEMELER:

500 gr tavuk kuşbaşı
2 adet soğan
4-5 diş sarımsak
5-6 adet domates
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tuz, pul biber
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı zerdeçal

YAPILIŞI:

Soğanlar ve sarımsaklar yemeklik olarak doğranır, sıvı yağda hafifçe kavrulurlar, ardından doğranmış domatesler eklenerek kavurma işlemi devam eder. Tavuk ve baharatlar ilave edilip tenceremizin kapağı kapatılır.

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top