Malzemeler :
- 3 Yumurta
- 1 Su B. Toz Şeker
- 1 Çay B. Sıvıyağ
- 1 Çay B. Süt
- 2 Çorba K. Tereyağı
- 1 Pk. Kabartma Tozu
- 1 Pk. Vanilya
- Ustasından Un Ölçüsü
- 1 Su B. Kuru Meyve
- 1 Portakal Suyu
Hazırlanışı
Yumurta ve şekeri mikser ile köpürtene kadar çırpıyoruz. Sıvıyağ, süt, tereyağı, kabartma tozu, vanilya, 12 çorba kaşığı un, 1 portakal suyu, ve son olarakda kuru meyve katıp çırpmaya devam ediyoruz.
Yağlanmış kek kalıbına karışımımızı döküp önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişiriyoruz.
Yorum Gönder