0

Malzemeler :


  • 3 Yumurta
  • 1 Su B. Toz Şeker
  • 1 Çay B. Sıvıyağ
  • 1 Çay B. Süt
  • 2 Çorba K. Tereyağı
  • 1 Pk. Kabartma Tozu
  • 1 Pk. Vanilya
  • Ustasından Un Ölçüsü
  • 1 Su B. Kuru Meyve
  • 1 Portakal Suyu




Hazırlanışı
Yumurta ve şekeri mikser ile köpürtene kadar çırpıyoruz. Sıvıyağ, süt, tereyağı, kabartma tozu, vanilya, 12 çorba kaşığı un, 1 portakal suyu, ve son olarakda kuru meyve katıp çırpmaya devam ediyoruz.
Yağlanmış kek kalıbına karışımımızı döküp önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişiriyoruz.

Yorum Gönder

 
Top