Malzemeler :
- 3 Yumurta
- 1 Su B. Toz Şeker
- 1 Çay B. Sıvıyağ
- 1 Çay B. Süt
- 2 Çorba K. Tereyağı
- 1 Pk. Kabartma Tozu
- 1 Pk. Vanilya
- Ustasından Un Ölçüsü
- 1 Su B. Kuru Meyve
- 1 Portakal Suyu
Hazırlanışı
Yumurta ve şekeri mikser ile köpürtene kadar çırpıyoruz. Sıvıyağ, süt, tereyağı, kabartma tozu, vanilya, 12 çorba kaşığı un, 1 portakal suyu, ve son olarakda kuru meyve katıp çırpmaya devam ediyoruz.
Yağlanmış kek kalıbına karışımımızı döküp önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişiriyoruz.
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.