Malzemeler:
500 gr ıspanak
1 adet soğan
100 gr lor peyniri
1 çay bardağı sıvı yağ
8 adet milföy hamuru
1 adet yumurta sarısı
Yapılışı:
Soğanımız yemeklik doğranıp ince kıyılmış ıspanaklarla beraber sıvı yağda kavrulur. Lor peyniri ilave edilerek ıspanaklı harcımız hazırlanır. Milföy hamurlar merdane yardımı ile açılarak arasına ikişer kaşık ıspanaklı içten koyularak ikiye katlanır. Üzerlerine
Benzer Yazılar
Peynirli Kek
Malzemeler3 çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tutam tuz 3 su bardağı un 1 paket kabartma to[...]
Jan 27, 2014Peynirli Kek
Malzemeler3 çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tutam tuz 3 su bardağı un 1 paket kabartma to[...]
Jan 27, 2014Dondurmalı Pasta
MALZEMELER: Kakao İki paket çikolatalı puding 4 bardak süt Dondurma 4 yumurta 4 fincan un 2 k[...]
Mar 10, 2013Dondurmalı Pasta
MALZEMELER: Kakao İki paket çikolatalı puding 4 bardak süt Dondurma 4 yumurta 4 fincan un 2 k[...]
Mar 10, 2013Patatesli boşnak böreği
Malzemeler :Hamuru için 2 çorba kaşığı sirke1 tatlı kaşığı tuz1,5 su bardağı su Aldığı kadar unÜzeri[...]
Feb 13, 2013Patatesli boşnak böreği
Malzemeler :Hamuru için 2 çorba kaşığı sirke1 tatlı kaşığı tuz1,5 su bardağı su Aldığı kadar unÜzeri[...]
Feb 13, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.