MALZEMELER:
1 kg süt dana kuşbaşı et
2 adet ayva
10-15 adet arpacık soğan
1 kaşık salça
1 çorba kaşığı sirke
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı yenibahar
1 tatlı kaşığı tane karabiber
Tuz
YAPILIŞI:
Etler sıvı yağda çevrilir. Arpacık soğanlar ve salça ilave edilerek kavurma işlemi 5 dakika daha devam eder. Ardından sirke ve 2 bardak su eklenerek 1 saat
Benzer Yazılar
ERİKLİ MANTARLI TAVUK SOTE
Hayırlı günler diliyorum ,selamlar gönderiyorum ...Nefis bir tavuk yemeği yaptım. Eriğin verd[...]
May 23, 2013PRATİK MAKLUBE
Evet dostlarım adını pratik maklube koydum ....Tavuk etini haşlamıştım ki farklı [...]
Apr 02, 2013Mayonezli lahana salatası eşliğinde kuzu şiş
Malzemeler: 180 gram kuzu eti but 1 adet soğan 1 adet biber yeşil 1 yaprak beyaz lahana 1 adet havu[...]
Feb 13, 2013Mayonezli lahana salatası eşliğinde kuzu şiş
Malzemeler: 180 gram kuzu eti but 1 adet soğan 1 adet biber yeşil 1 yaprak beyaz lahana 1 adet havu[...]
Feb 13, 2013Erişteli haşlama et
Malzemeler: (8 kişilik) 500 gram kemikli parça et1 soğan1 havuç1 kabuk tarçın1 demet maydanoz sapı3 [...]
Feb 13, 2013Erişteli haşlama et
Malzemeler: (8 kişilik) 500 gram kemikli parça et1 soğan1 havuç1 kabuk tarçın1 demet maydanoz sapı3 [...]
Feb 13, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.