0


    1. Kişi sayısına göre balık alınır, içleri ve pulları temizlenir, iyice yıkanır. Süzüldükten sonra balığın, her iki yanı, 2 yerden bıçak ile hafif kesilir. Üzeri ve içi tuzlanır, mısır ununa bulanır.
    2. Balığın büyüklüğüne uygun tavada yağ kızdırılır. Mısır ununa bulanmış balıkların  iki tarafı kızartılır.
    3. Servis tabağına alınır, bol yeşillik ile servis yapılır.
    Afiyet olsun...

    Yorum Gönder

    Yoruma Smiley Ekle
    :) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
    Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
    Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

     
    Top