0
Malzemeler:

10-15 adet yerelması
1 adet soğan
1 kaşık tereyağı
1/2 bardak krema
Yarım limon suyu
1 kaşık un
1 kâse taze kaşar rendesi
Tuz

Yapılışı:

Yerelmaları soyulduktan sonra doğranır ve limonlu suda bekletilir. Soğanlar yemeklik olarak kesilip tereyağında hafifçe kavrulur. Unumuz eklenerek kavurma işlemine devam edilir. Yerelmaları ve 5-6 bardak su ilave edilerek çorbamız kaynatılmaya

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top