0


TAHINLI BAL KABAGI TATLISI
Malzemeler;
2,5 kilo bal kabagi
2 su bardagi seker
3 -4 corba kasigi tahin
iri cekilmis ceviz ici
1 paket vanilya
Yapilisi;
Bal kabagi aksamdan kucuk kupler seklinde dogranir bir tencereye konur ve uzerine sekerin tamami serpilir ertesi gunune kadar kabak iyice sulanir.
~~Tencere atese konur ,vanilya serpilir ve kisilmis ateste kaynatilir suyunun tamamini cektirmeden 1 cay bardagi kadari alinir ve tahinle karistirilir.
~~Tencere atesten alinir iliyana kadar bekletilir servis yaparken kabaklar tabaga alinir ve tahinli karisimdan kabaklarin uzerine gezdirilir ve ceviz serpilir.
AFIYET OLSUN!!!Not; ben bu tarifi
http://www.yemek24.com%20daki/ arkadaslardan ogrendim ve denedim benim de cok hosuma gitti degisik ve hos bir lezzet denemenizi tavsiye ederim!!!!!!!!!!!


Image Hosted by ImageShack.us

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top