0
MALZEMELER:

1 bardak aşurelik buğday
1 bardak haşlanmış nohut
1/2 kg süzme yoğurt
Tuz
Taze nane ve maydanoz

HAZIRLANIŞI:

Buğdayımız bir gece önceden ıslatılır. Ertesi gün 5-6 bardak su ilave edilerek orta ateşte pişirilir. Süzme yoğurdumuz çırpılarak nohutlarla beraber buğdaylarımıza karıştırılır. İster soğuk ister sıcak olarak nane ve maydanoz ilave edilerek servis edilir.

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top