500 gr. tavuk (but, kanat, göğüs olabilir.)
1 çay bardağı yoğurt
1/2 çay bardağı sıvıyağ
Tuz, nane, kekik, pulbiber
sıvıyağ (kızartmak için)
Genişçe bir kaseye tavuklarımız haricendeki malzemelerimizi koyarak iyice karıştıralım. Tavuklarımızı hazırladığımız bu sosa bulayarak bir müddet dinlendirelim. Dinlenen tavuklarımızı tavada kızdırdığımız sıvıyağımızda alt üst nar gibi olana kadar kızartalım. Servis tabağımıza alıp afiyetle yiyelim.
01. Kişini kendini iyi hissetmesini sağlar.
02. Vücuda enerji verir. Kuvvet sağlar.
03. Kan yapıcıdır.
04. İştah açar.
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.