Ailemden gelen bir özellikte tüm sıcak ve soğuk yemeklerimi zeytinyağı ile pişirdiğimi bir kaç defa tekrarlamıştım.Her evin tersine bizim evde ayçiçek yağı tenekesi 7-8 ay giderken zeytinyağı tenekem ikinci ayı göremez:)
Bu nedenle geçtiğimiz cumartesi Medya evinden Sinem Hanım ve Yudum Gıda Pazarlama Müdürü Merve Hanım'ın Yudum Gıda ile öğle yemeği daveti geldiğinde oldukça sevindim.. Mutfak atölyesinde gerçekleşen etkinlikte bol sohbetli, lezzetli bir gün geçirdik yine ...
O gün bir kaç yemekte deneme fırsatı bulduğum Yudum Zeytinyağını bütün çeşitlerimde kullanıp aradaki farkı gördükten sonra sanırım tek yağ markam olarak Yudum'u aile belleğimize kazıyabileceğim..
Kahvaltılarımda kullanacağım çeşidi ise kesinlikle soğuk sıkma.....
Hepinize bol zeytinyağlı günler dilerim.....
Yorum Gönder