0
MALZEMELER:

4 adet kereviz
200 gr kıyma
1 adet soğan
Yarım limon
1 çay bardağı sıvı yağ
200 gr domates püresi
1 adet havuç
2 kaşık tereyağı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tuz

YAPILIŞI:

Kerevizler soyulduktan sonra iç kısımları oyularak limonla ovulur. Diğer yandan yemeklik olarak doğranmış olan soğanlarımız kıyma ile beraber kavrularak kerevizlerin içlerine doldurulur. Kereviz dolmalarımız 2

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top