0
MALZEMELER:

1 kase kuru barbunya(200 gr)
3 adet soğan
4 adet tavuk but veya göğüs eti
1 çay kaşığı tarçın
1 kaşık tereyağı
Tane karabiber
Tuz
1 tatlı kaşığı yenibahar

YAPILIŞI:

Osmanlı mutfağından bir yemek olan kuru barbunyalı tavuk yahnimiz kuzu eti ile de pişirilebilir. Barbunyalar 1 gece öncesinden ıslatılarak ertesi gün bir taşım kaynatılır ve süzülür. Soğanlar 4'e bölünerek tereyağında

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top