Malzemeler:
2 bardak iri bulgur
1/2 kg kuzu ciğeri
1 kahve fincanı kuş üzümü
1 kahve fincanı dolmalık fıstık
1 demet ince kıyılmış maydanoz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı yenibahar
1 çay bardağı sıvı yağ
1 demet maydanoz
2 büyük soğan
Tuz
Yapılışı:
Soğanlar yemeklik doğranır ve sıvı yağda hafifçe çevrilir. Bulgurlar 10 dakika kavrulduktan sonra üzümler, fıstıklar ve ciğerler
Benzer Yazılar
Peyniri Mantolu, Mantarlı Dereotlu Pilav
Malzemeler:2 su bardağı pirinçYarım imon400 gram mantar (1 paket)1 çay bardağı zeytinyağıYarım çay b[...]
Jan 27, 2014Peyniri Mantolu, Mantarlı Dereotlu Pilav
Malzemeler:2 su bardağı pirinçYarım imon400 gram mantar (1 paket)1 çay bardağı zeytinyağıYarım çay b[...]
Jan 27, 2014Sürpriz pilav
Malzemeler:(4 kişilik)200 gr Amerikan pirinci400 gr haşlanmış doğranmış tavuk göğüs1 diş sarmısak (i[...]
May 04, 2012Sürpriz pilav
Malzemeler:(4 kişilik)200 gr Amerikan pirinci400 gr haşlanmış doğranmış tavuk göğüs1 diş sarmısak (i[...]
May 04, 2012Kuru meyveli pilav
Malzemeler (4 kişilik):2 su bardağı pirinç5 adet kuru kayısı 4 adet kuru incir 1 çay bardağı kuru üz[...]
Feb 18, 2012Kuru meyveli pilav
Malzemeler (4 kişilik):2 su bardağı pirinç5 adet kuru kayısı 4 adet kuru incir 1 çay bardağı kuru üz[...]
Feb 18, 2012
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.