Malzemeler:
1 çorba kaşığı taze zencefil rendesi
1 adet kereviz
1 adet havuç
1 adet tavuk budu
1 adet tavuk göğüs eti
7-8 diş sarımsak
1 adet soğan
1 yumurta sarısı
Yarım limon suyu
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı zerdeçal
Yapılışı:
Tavuklar haşlanarak etleri didilir ve tavuk suyu çorbamızda kullanılmak üzere ayrılır. Kereviz ve havuç zar şeklinde doğranarak az sıvı yağda hafifçe çevrilir.
Benzer Yazılar
Etli Yoğurt Çorbası
MALZEMELER250 gram kuzu etiYeteri kadar su5-6 çorba kaşığı yoğurt3 çorba kaşığı un2 çorba kaşığı ter[...]
Jan 27, 2014Etli Yoğurt Çorbası
MALZEMELER250 gram kuzu etiYeteri kadar su5-6 çorba kaşığı yoğurt3 çorba kaşığı un2 çorba kaşığı ter[...]
Jan 27, 2014Şehriyeli Pilav Tarifi
Şehriyeli Pilav Tarifi Genel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıPişirme Yön[...]
Oct 24, 2013Pilav Üstü Çöp Şiş Tarifi
Pilav Üstü Çöp Şiş Tarifi Genel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıUsta : E[...]
Sep 07, 2013İkbal Gürpınar İç Pilavı Tarifi
İkbal Gürpınar İç Pilavı TarifiGenel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıUsta : İ[...]
Sep 07, 2013İkbal Gürpınar Bulgur Pilavı Tarifi
İkbal Gürpınar Bulgur Pilavı TarifiGenel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıUsta[...]
Sep 06, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.