0
Malzemeler:

4-5 adet kırmızıturp
1 demet roka
1 adet havuç
1 demet taze soğan
1 demet dereotu
2-3 diş sarımsak
1 adet kabak
1 çay bardağı sızma zeytinyağı
Tuz
1 çay bardağı nar ekşisi
1 çay bardağı zeytinyağı

Yapılışı:

Kabaklar birer cm kalınlığında dilimlenir ve zeytinyağına bulanır. Yanmaz bir tavada ızgara edilir. Bütün yeşillikler doğranır ve harmanlanır. Nar ekşisi, zeytinyağı ve tuz

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top