0
Malzemeler:

1/2 kg kavurma
3 kaşık tereyağı
3 adet soğan
1 çorba kaşığı karabiber
Tuz
2 bardak et suyu
2 adet yufka
1 adet yumurta sarısı
3 çorba kaşığı sıvı yağ

Yapılışı:

Kavurmamız ince kıyım kesilir. Soğanlar piyazlık olarak doğranır. Tereyağın yarısında soğanlar kavrulur. Didilen etler ilave edilerek kavurma işlemi devam eder. Et suyundan 1 bardak kavrulan etlere eklenir. Etler suyunu

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top