Malzemeler:
2 bardak un
2 adet yumurta
Yarım bardak ılık su
300 gr kıyma
1 adet soğan
1 kaşık salça
Pul biber
Karabiber, tuz
1 çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı:
Soğanımız yemeklik olarak doğranır, sıvı yağda kıyma ve salça ile birlikte kavrulur. Diğer yandan yumurtalar, un ve ılık su karıştırılarak yoğrulur. 15-20 dakika kadar dinlendirilen hamurumuz bezelere ayrılarak açılır ve küçük hamur
Benzer Yazılar
Anne mantısı
Malzemeler :( 6 kişilik)2 su bardağı un1 çay kaşığı tuz1 çay bardağı süt1 çay bardağı su250 gram kıy[...]
Feb 13, 2013Anne mantısı
Malzemeler :( 6 kişilik)2 su bardağı un1 çay kaşığı tuz1 çay bardağı süt1 çay bardağı su250 gram kıy[...]
Feb 13, 2013Kabak soslu mantı
Malzemeler:Hamuru için1 adet yumurta2-3 bardak un1 çay bardağı suHamurun iç malzemesi250 gr kıyma1 a[...]
Mar 09, 2011Kabak soslu mantı
Malzemeler:Hamuru için1 adet yumurta2-3 bardak un1 çay bardağı suHamurun iç malzemesi250 gr kıyma1 a[...]
Mar 09, 2011Kesme açık mantı
Malzemeler:2 bardak un2 adet yumurtaYarım bardak ılık su300 gr kıyma1 adet soğan1 kaşık salçaPul bib[...]
Feb 14, 2011
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.