Malzemeler:
5-6 adet elma
2 bardak esmer şeker
2 çorba kaşığı tarçın
1 kâse dövülmüş ceviz
2 kaşık tereyağı
Yapılışı:
Elmalarımızın kabukları soyulduktan ve çekirdekleri çıkarıldıktan sonra arzuya göre dilim dilim kesilir. Esmer şeker, ceviz ve tarçın harmanlanarak elmaların içlerine doldurulur. Her bir elma kulesinin üzerine birer parça da tereyağı koyulur. Önceden ısıtılmış 180 derecelik
Benzer Yazılar
Peynirli Kek
Malzemeler3 çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tutam tuz 3 su bardağı un 1 paket kabartma to[...]
Jan 27, 2014Peynirli Kek
Malzemeler3 çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tutam tuz 3 su bardağı un 1 paket kabartma to[...]
Jan 27, 2014Dondurmalı Pasta
MALZEMELER: Kakao İki paket çikolatalı puding 4 bardak süt Dondurma 4 yumurta 4 fincan un 2 k[...]
Mar 10, 2013Dondurmalı Pasta
MALZEMELER: Kakao İki paket çikolatalı puding 4 bardak süt Dondurma 4 yumurta 4 fincan un 2 k[...]
Mar 10, 2013Patatesli boşnak böreği
Malzemeler :Hamuru için 2 çorba kaşığı sirke1 tatlı kaşığı tuz1,5 su bardağı su Aldığı kadar unÜzeri[...]
Feb 13, 2013Patatesli boşnak böreği
Malzemeler :Hamuru için 2 çorba kaşığı sirke1 tatlı kaşığı tuz1,5 su bardağı su Aldığı kadar unÜzeri[...]
Feb 13, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.