Malzemeler:
4 kişilik
4 adet temizlenmiş enginar
1 bağ taze soğan
1 çorba kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı zeytinyağı
Yapılışı:
Enginarları limonlu suda yıkayıp tencereye dizin. Üzerine yıkanmış ve irice doğranmış taze soğanları paylaştırın. Şekerini, tuzunu serpin. Üzerine zeytinyağını gezdirip az miktarda su ilave edip kapağını kapatıp 35 dakika pişmeye bırakın. Pişince
Benzer Yazılar
Zeytinyağlı Bakla
MALZEMELER: 1 kilo yeşil bakla 2 kaşık un 2 adet limonun suyu 1 adet kuru soğan 10 adet yeşil s[...]
Dec 06, 2012Zeytinyağlı Bakla
MALZEMELER: 1 kilo yeşil bakla 2 kaşık un 2 adet limonun suyu 1 adet kuru soğan 10 adet yeşil s[...]
Dec 06, 2012Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması
Malzemeler ( 4 kişilik): 15 -20 adet kuru patlıcan 2 adet rendelenmiş soğan 1 su bardağı pirinç 1 de[...]
Dec 03, 2012Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması
Malzemeler ( 4 kişilik): 15 -20 adet kuru patlıcan 2 adet rendelenmiş soğan 1 su bardağı pirinç 1 de[...]
Dec 03, 2012Zeytinyağlı kereviz topları
Malzemeler ( 6 kişilik): 5 kereviz 2 soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 2 adet kesme şeker 2 patates 1 h[...]
Nov 26, 2012Zeytinyağlı kereviz topları
Malzemeler ( 6 kişilik): 5 kereviz 2 soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 2 adet kesme şeker 2 patates 1 h[...]
Nov 26, 2012
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.