0



Herkese merhaba, bugün yeni bir tarifim yok ama sizlere süper bir teklifim var.


Özellikle facebook’tan takip edenler bilirler ki yemek bloggeri olarak güvendiğim markaların organizasyonlarına katılır hem marka hakkında bilmediklerimi öğrenir hemde çok keyifli saatler geçiririm.

Sizlerden de sık sık biz neden katılamıyoruz, nasıl katılabiliriz gibi yorumlar alırım.

1973’ten beri mutfaklarımızın ayrıcalıklı markası olan Emsan sesinizi duymuş olacak ki bizler için harika bir organizasyon düzenlemiş. … Kalite garanti yani :)

Emsan’ı bilmeyenimiz yoktur ve muhakkak hepimizin evinde en az birkaç parça ürünü vardır. Son dönemlerde tasarımlarıyla modern mutfakların tamamlayıcısı olan Emsan’ın yeni ürünlerine buradan hemen bir göz atın bence çünkü gerçekten şahane ürünleri var .

Organizasyona gelecek olursak, siz ve ben yanımızda bizlere nefis tüyolar verecek şefimiz ile birlikte lezzetli Meksika yemekleri pişireceğiz. Lezzeti de garantiledik! Eee peki hepsi bu kadar mı ?


Tabiki değil :)hep birlikte onları keyifli bir sohbet eşliğinde yiyip akşam bittiğinde Emsan’ın bizler için hazırladığı minik hediyelerimizle keyfimizi ikiye katlayacağız .


4 kişinin seçileceği bu organizasyona katılmak için yapmanız gerekenler ;


öncelikle Emsan’ın Facebook (https://www.facebook.com/emsan1973), twitter https://twitter.com/emsan1973 ve instagramhttp://instagram.com/emsan1973      sayfalarını beğenip takibe almak.

Sonrada bu yazıma yorum bırakmak ,hepsi bu :)

Organizasyon bilgileri aşağıdaki gibi, tanışmak ve kaynaşmak için sizleri bekliyorum :) Sonuçları 27 Eylül’de burada paylaşacağım 


Tarih; 02.10.2013 Çarşamba
 
Saat; 18:30 – 21:30
 
Yer; Sapphire AVM – EKS Mutfak Akademisi

Yorum Gönder

 
Top