0



Muhallebili Sarma Güllaç

Malzemeler;
6 adet güllaç yufkası
1.5 lt süt
1 su bardağı toz şeker

Muhallebi için;
1 çay bardağı un
1 çay bardağı toz şeker
1 yemek kaşığı mısır nişastası
500 ml süt
Damla sakız aromalı vanilin

Yapılışı;
Güllaç yapraklarını ıslatmak için 1.5 lt. süt ve 1 su bardağı toz şekeri kaynamaya yakın sıcaklığa gelene kadar ısıtmaya bırakın. Süt ısınırken muhallebiyi

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top