0


Malzemeler:
  • 2 adet tavuk göğüs eti ( 500 gr kadar),
  • 400 gr mantar,
  • 1 paket 200 gr krema,
  • Tuz, karabiber,
  • Kaşar peyniri rendesi,
Yapılışı:
  1. Tavuk eti kuş başı doğranır.
  2. Mantarlar yıkanır dörde bölünür, limonlu suda bekletilir.
  3. Tuz, karabiber, krema ile bir kapta karıştırılır.
  4. Tavuk eti ve mantarlar borcama konulup üzerine karışım dökülür. Borcamın üzeri kapağı veya alüminyum folyo ile kapatılır, 200 derece ısıtılmış fırında 40-50 dakika pişirilir. Pişmesine yakın üzerine bolca kaşar peyniri rendesi serpilir. Kaşarlar kızarana kadar tekrar pişirilir.
Afiyet olsun...

Yorum Gönder

 
Top