0

Asma Yaprağında Pastırma Tarifi

Genel BilgilerKategori : Dolma Sarma Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Izgara Tarifleri
Malzemeler- 300 Gr Asma Yaprağı 
- 1 Adet Çarliston Biber 
- 1 Adet Domates 
- 1 Adet Limon 
- 1 Tutam Maydanoz 
- 100 Gr Pastırma 
- Kararında Karabiber, ZeytinyağıHazırlanışıyemek-tarifleri.com harika yemek tarifleri sunmaya devam ediyor. Domatesimizi ve çarliston biberimizi doğruyoruz. Limunun kabuklarını ayırarak içini ince ince dilimler şeklinde doğruyoruz. Tüm malzemeye zeytinyağı ve karabiberi ekleyerek iyice harmanlıyoruz. 1 Kasenin içerisine asma yapraklarımızı kaseyi kaplayacak şekilde döşüyoruz. Malzemimizi ortasına alarak asma yapraklarıyla kapatıyoruz. Asma yapraklarıyla sarmaladığımız yemeğimizi kaseden çıkartarak ızgarada pişirmeye alıyoruz. Izgarada Her iki tarafınında iyice pişmesini sağlıyoruz. Afiyet Olsun

Yorum Gönder

 
Top