Malzemeler:
Hamuru için
1 adet yumurta
2-3 bardak un
1 çay bardağı su
Hamurun iç malzemesi
250 gr kıyma
1 adet soğan
Karabiber
Tuz
Kabak sosu için
3 adet kabak
1 adet soğan
Yarım demet dereotu
1 bardak krema
Yapılışı:
Hamurumuzun malzemeleri karıştırılarak yoğrulur. Bezelere ayrılarak yufkalar açılır. Açılan yufkadan bir bardak yardımı ile yuvarlak parçalar kesilir. Diğer yandan kıyma,
Benzer Yazılar
Anne mantısı
Malzemeler :( 6 kişilik)2 su bardağı un1 çay kaşığı tuz1 çay bardağı süt1 çay bardağı su250 gram kıy[...]
Feb 13, 2013Anne mantısı
Malzemeler :( 6 kişilik)2 su bardağı un1 çay kaşığı tuz1 çay bardağı süt1 çay bardağı su250 gram kıy[...]
Feb 13, 2013Kabak soslu mantı
Malzemeler:Hamuru için1 adet yumurta2-3 bardak un1 çay bardağı suHamurun iç malzemesi250 gr kıyma1 a[...]
Mar 09, 2011Kesme açık mantı
Malzemeler:2 bardak un2 adet yumurtaYarım bardak ılık su300 gr kıyma1 adet soğan1 kaşık salçaPul bib[...]
Feb 14, 2011Kesme açık mantı
Malzemeler:2 bardak un2 adet yumurtaYarım bardak ılık su300 gr kıyma1 adet soğan1 kaşık salçaPul bib[...]
Feb 14, 2011
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.