Malzemeler:
1/2 bardak süt
1 bardak krema
3 adet yumurta
1 paket vanilya
1 bardak sıvı yağ
10-12 dilim bayat ekmek
2-3 çorba kaşığı pudra şekeri
Yapılışı:
İşte sizlere elimizde kalan bayat ekmekleri değerlendirebileceğimiz güzel bir tarif daha... Süt, krema, yumurtalar ve vanilya iyice çırpılarak bayat ekmek dilimleri yaklaşık 20 dakika kadar bu karışımda bekletilir. Ardından kızgın sıvı yağda
Benzer Yazılar
Hurmalı Mekik Tatlısı
MALZEMELER500 gram iri boy hurma1 su bardağı süt2 çorba kaşığı tepeleme irmik1 çay kaşığı tepeleme t[...]
Jan 27, 2014Hurmalı Mekik Tatlısı
MALZEMELER500 gram iri boy hurma1 su bardağı süt2 çorba kaşığı tepeleme irmik1 çay kaşığı tepeleme t[...]
Jan 27, 2014Ganaj Kremalı Ekmek Tatlısı
MALZEMELER:Ekmek Kadayıfı için:2 ½ Su Bardağı Buğday UnuSıvı Ayçiçek Yağı (75ml)1 Su Bardağı Toz Şek[...]
Jan 27, 2014Ganaj Kremalı Ekmek Tatlısı
MALZEMELER:Ekmek Kadayıfı için:2 ½ Su Bardağı Buğday UnuSıvı Ayçiçek Yağı (75ml)1 Su Bardağı Toz Şek[...]
Jan 27, 2014Çıtır Çikolata
MALZEMELER:Çikolatalı kahvaltı gevreği 1 su bardağı bitter çikolata Gıda termometresiYAPILIŞI:Bitter[...]
Jan 27, 2014Çıtır Çikolata
MALZEMELER:Çikolatalı kahvaltı gevreği 1 su bardağı bitter çikolata Gıda termometresiYAPILIŞI:Bitter[...]
Jan 27, 2014
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.