- MALZEMELER:
- 12 Tane BEYPİLİÇ parmak bonfile
- 2 Tane yeşil biber
- 2 Tane kırmızı biber
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 Diş sarmısak
- 1 Çay kaşığı kara biber ,kırmızıbiber ,kımyon ,kekik ,tuz
- 1 Tane defne yaprağı
- YAPILIŞI:
- Derin bir kap içinde bonfileleri yıkayıp bütün baharatları ve yağı katıp harmanlayalım daha sonra tavamıza dizelim bir yüzünü hızlı ateşte kızartalım kızarınca diğer yüzlerini çevirip ocağın altını kısalım üzrine biberleri halka doğrayıp yerleştirelim ve üzerine kapağını kapatıp etler iyice yumuşayana kadar pişirelim yemeğimiz pişince istediğimiz gibi servis yapalım.
Benzer Yazılar
BELİ KIRIK (patlıcan kebabı)
GEREKLİ OLANLAR4 adet patlıcan250 gr orta yağlı kıyma1 orta boy kuru soğan3 diş sarımsakyarım demet [...]
May 17, 2013PATATES DOLMA
"Ey kar yığını! Eri, yok ol! Baştan başa toprak ol, toprak ol da bir bak ilkbahar gelince, hor görü[...]
Feb 28, 2012FIRIN POŞETİNDE KAŞARLI BONFİLE
"Ele geçen şeyin tadı, tuzu, değeri, oraya varmak için çekilen yol zahmeti kadardır. Çölün tozunu y[...]
Feb 20, 2012PATATES VE BROKOLİ EŞLİĞİNDE ET KÖFTE
Bütün dostlarıma selam ve sevgiler gönderiyorum )))Et köftesi tarifimi paylaşmak istiyorum siz[...]
Dec 29, 2011KADINBUDU KÖFTE
Canlarıma güzel bir pazar tatili dileyerek ne zamandır yayınlanmayı bekleyen kadınbudu köftesi tarif[...]
Sep 04, 2011KÜRDAN KEBABI
GEREKLİ OLANLAR: 250gr kıyma 1kg patlıcan( büyük ve uzun olursa sarmaya gelir) 1 küçük soğan 2 a[...]
Aug 09, 2011
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.