Malzemeler:
4-5 adet pırasa
2 kaşık un
10-15 adet kestane
5-6 bardak tavuk suyu
2 kaşık tereyağı
Yarım limon suyu
Tuz
Yapılışı:
Kestaneler haşlanır ve kabukları soyulur. Pırasalar küçük küçük doğranır. Tereyağı eritilir ve un hafifçe kavrulduktan sonra kestaneler ve pırasalar tavuk suyu ile beraber tencereye eklenir. 15-20 dakika kadar kaynatıldıktan sonra robottan geçirilerek pütürsüz hale
Benzer Yazılar
Etli Yoğurt Çorbası
MALZEMELER250 gram kuzu etiYeteri kadar su5-6 çorba kaşığı yoğurt3 çorba kaşığı un2 çorba kaşığı ter[...]
Jan 27, 2014Etli Yoğurt Çorbası
MALZEMELER250 gram kuzu etiYeteri kadar su5-6 çorba kaşığı yoğurt3 çorba kaşığı un2 çorba kaşığı ter[...]
Jan 27, 2014Şehriyeli Pilav Tarifi
Şehriyeli Pilav Tarifi Genel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıPişirme Yön[...]
Oct 24, 2013Pilav Üstü Çöp Şiş Tarifi
Pilav Üstü Çöp Şiş Tarifi Genel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıUsta : E[...]
Sep 07, 2013İkbal Gürpınar İç Pilavı Tarifi
İkbal Gürpınar İç Pilavı TarifiGenel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıUsta : İ[...]
Sep 07, 2013İkbal Gürpınar Bulgur Pilavı Tarifi
İkbal Gürpınar Bulgur Pilavı TarifiGenel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıUsta[...]
Sep 06, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.